Oferta dla praktyki

  • Badania jakości surowców i przetworów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz dodatków do żywności stosowanych w przemyśle mięsnym, mleczarskim, owocowo-warzywnym, zbożowo-młynarskim i piekarskim, tłuszczowym i koncentratów spożywczych.
  • Konsultacje dotyczące technologii przemysłu mięsnego, mleczarskiego, owocowo-warzywnego, zbożowo-młynarskiego, piekarskiego, tłuszczowego i koncentratów spożywczych.
  • Opracowywanie nowych innowacyjnych prozdrowotnych i reformulacja istniejących technologii przetworów mięsnych, mlecznych, owocowo-warzywnych i zbożowych, tłuszczów jadalnych, koncentratów spożywczych.
  • Ocena techniczno-technologiczna zakładów przemysłu mięsnego, mleczarskiego, owocowo-warzywnego, zbożowo-młynarskiego, piekarskiego, tłuszczowego i koncentratów spożywczych.